Шановні абоненти ТРК “Вектор”!

У період оголошеного в Україні карантину, незважаючи на боротьбу із коронавірусом, працівники ТРК “Вектор” створюють для Вас і Вашої родини комфортні умови перебування вдома. Цілодобово Ви маєте змогу користуватися послугами Інтернет і кабельного ТБ, дізнаватися більше новин та дивитися улюблені телеканали.

Щоб і в подальшому Ви мали змогу користуватися даними послугами, Вам необхідно вчасно сплачувати абонентну плату.

ТОВ ТРК “Вектор” є недержавною компанією і на період карантину головні медіа-групи країни не звільняли нас (провайдерів) від сплати коштів за їх ретрансляцію. Це тільки одна із складових тарифу, а ще придбання матеріалів та обладнання, плата за електрику, заробітна плата працівників компанії, тощо. І ці всі витрати держава не буде компенсовувати нашій компанії. Тому відмінити абонплату на період карантину ми не можемо.

ТРК “Вектор” просить кожного абонента не допускати накопичення заборгованості, вчасно сплачувати за послуги Інтернет і кабельного ТБ.

Ми вдячні кожному, хто своєчасно розраховується за послуги Інтернет і кабельного ТБ і просимо з розумінням ставитися до ситуації, що склалася в країні.

ОВ ТРК “Вектор” просить Вас дотримуватися карантину. В умовах карантину заплатити за послуги Інтернет і кабельного ТБ можна не виходячи з дому і не піддаючи себе ризику захворіти. Це можна зробити через інтернет-банкінг (наприклад, Приват24, Ощад 24/7 та інші). Звертаємося до рідних та близьких людей похилого віку (пенсіонерів). Допоможіть їм розібратися, поясніть, як сплатити послуги Інтернет та кабельного ТБ не виходячи з дому, без відвідування громадських місць. Або зробіть це замість них.